(untitled) (AGROINNOVATSIYА, 2023)
Ushbu maqolada Surxondara viloyatining taqir-o‘tloqli tuproq sharoitida ekish muddati va meʼyorlarining soya urug‘larining yog‘liligiga ta’siri o‘rganiladi. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, urug‘lardagi eng yuqori yog‘lilik 350 ming dona/ga ekish paytida bo‘lgan va 21,5% ni tashkil etgan.