(untitled) (AGROINNOVATSIYА, 2023)
Ушбу мақолада глобал иқлим ўзгаришининг ҳозирги ҳолати, унинг оқибатлари, Сурхондарё вилоятининг ўрта қумоқ, тақир ўтлоқи тупроқлари шароитида оддий усулда эгатлаб қора плёнка тўшаб суғориладиган Ҳамкор ғўза навининг сув ва минерал ўғитлардан фойдаланиш самарадорлигига оид маълумотлар келтирилган.