(untitled) (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Maqolada resurs tejamkor yangi davr texnologiyasi akvakultura va gidroponika tizimlarini birlashtirish orqali yaratilgan ajoyib tizim - aquaponika haqida ma’lumotlar keltirilgan.