(untitled) (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Maqolada Surxondaryo viloyatining janubiy tumanlari issiqxona sharoitida Zang kanasi (Aculops licopersici Massel.) ning rivojlanishi va zararini o‘rganish bo‘yicha tadqiqot natijalari berilgan. Shuningdek zararkunandaning yil davomida 15-25 avlodi rivojlanib, zarari yuqoriligi qayd etilgan.