(untitled) (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Ushbu maqolada kartoshkaning o’nib chiqish davridan yig‘im terim boshlanguncha kartoshka kuyasi va uning tabiiy kushandalarini hisobga olishni o’rganish asosoida ularning rivojlanishi, ommaviy ko’payishi va o’simliklarga yetkazadigan zararini xisobga olgan xolda fenologik jadvali asosida unga qarshi kurash o’tkazish to’g’risida tadqiqot natijalari bayon etilgan.