(untitled) (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Ушбу мақола, қорамолчилик фермаларида гўнг йиғиштириш машиналари уларнинг турлари, ишлаш шароитлари ва конструкциялари ҳақида илмий таҳлиллар олиб борилган. Очиқ майдондаги гўнгни йиғиштиришда фойдаланиладиган машина-механизмлардан фойдаланишдаги камчиликлар ва уларнинг ечимлари таҳлил қилинган.