(untitled) (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Ushbu maqolada karam kuyasi bioekologiyasi, rivojlanishi va unga qarshi qo’llagilgan turli kimyoviy guruhlarga oid preparatlarning kuya sonini kamaytirishdagi biologik samaradorligi haqida so’z boradi