OLMA MEVALARINI QURITISH USULLARI (AGROINNOVATSIYА, 2023)
Mazkur maqolada olmaning respublikamizdagi keng tarqalgan “Semerenko” va “Besh yulduz” (Red Delishes) navlarini quritish uskunasida quritish usullarini va mahsulotlariga qo‘yiladigan talablar, uni sifatiga ilmiy asoslangan ma’lumotlar keltirilgan. Ushbu quritgich qurilmasi tabiiy sharoitga nisbatan yuqori samaradorligi isbotlangan.