ISSIQXONA SHAROITIDA ZANG KANASI (ACULOPS LICOPERSICI MASSEL). NING TARQALISHI VA ZARARI (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Maqolada Surxondaryo viloyatining janubiy tumanlari issiqxona sharoitida Zang kanasi (Aculops licopersici Massel.) ning rivojlanishi va zararini o‘rganish bo‘yicha tadqiqot natijalari berilgan. Shuningdek zararkunandaning yil davomida 15-25 avlodi rivojlanib, zarari yuqoriligi qayd etilgan.