ЯЙРАТИШ МАЙДОНДАГИ ГЎНГНИ ЙИҒИШТИРИШ МАШИНАЛАРИ КОНСТРУКЦИЯСИНИ ВА ИШЛАШ ПРИНСИПИ ТАҲЛИЛИ (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Ушбу мақола, қорамолчилик фермаларида гўнг йиғиштириш машиналари уларнинг турлари, ишлаш шароитлари ва конструкциялари ҳақида илмий таҳлиллар олиб борилган. Очиқ майдондаги гўнгни йиғиштиришда фойдаланиладиган машина-механизмлардан фойдаланишдаги камчиликлар ва уларнинг ечимлари таҳлил қилинган.