KARAM KUYASI (Plutella maculipenins Curt.) BIOEKOLOGIYASI VA UNGA QARSHI KURASH CHORALARI (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Ushbu maqolada karam kuyasi bioekologiyasi, rivojlanishi va unga qarshi qo’llagilgan turli kimyoviy guruhlarga oid preparatlarning kuya sonini kamaytirishdagi biologik samaradorligi haqida so’z boradi