QIYA ROTORLI O‘RGICH ISHCHI ORGANI DIAMETRINI ANIQLASH. (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Maqolada sug‘oriladigan maydonda yetishtirilgan bug‘doy hosilini yig‘ishtirib olgandan so‘ng, dalalarda qolgan somonni o‘rish balandligini qayta o‘rgich ishchi organining tajriba nusxasi ishlab chiqildi, shuningdek tahlil qilingan natijalar, qiya rotorli o‘rgichning samarali ishlashi uchun ishchi organini maqbul diametri aniqlangan.