ZAMONAVIY PESTITSIDLARNING AGROBIOEKOTOKSIKOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ULARDAN QISHLOQ XO’JALIGIDA XAVFSIZ FOYDALANISH YO’LLARI (AGROINNOVATSIYА, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi paytda qishloq xo’jaligida qo’llanilayotgan zamonaviy pestitsidlarning agrobioekotoksikologik xususiyatlarini o’rganish asosida ulardan zararli organizmlarga qarshi kimyoviy kurash usulida xavfsiz yo’llar bilan foydalanish davr taqozosi ekanligi haqida ma’lumotlar berilgan.