ҚОРАМОЛ ГЎШТИНИНГ МОРФОЛОГИК ТАРКИБИ
Ключевые слова:
порода, кость, фарш, жир, продуктивность, генетический, гибрид, мышца, дядя, сухожилие, тканьАннотация
Определены факторы, влияющие на рост, развитие, покрытие потребляемой пищи единицей продукта, особенности формирования мясной продуктивности, ее массы и качества у быков разных генотипов, полученных в результате голштинской породы.
Скачивания
Библиографические ссылки
Мирзиёев Ш.М Ўзбекистон Республикаси Президенти “Мамлакатни озиқ- овқат хавфсизлигини янада таъминлаш чора -тадбирлари тўғрисида” ги фармони 2018-йил 17- январь.
“Чорвачилик тармоғини янада ривожлантириш ва қўллаб-қувватлаш чора-тадбирлари тўғрисида” Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2019-йил 18-мартдаги ПҚ-4243-сонли қарори.
Носиров У. Қорамолларнинг гўшт маҳсулдорлик генетик протенциалидан фойдаланиш самараси. «Зоотехния» журнали. 2009. 29-31 б.
Кахаров А.К., Авазов Д. Ҳар хил генотипли буқачалар «Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги» журнали – 2005.-№5.
Каримов Ш., Давронова Н., Кахаров А.К. Биологическая оценка качества мяса молодняка молочных и комбированных пород крупного рогатого скота: Научн. Тр. Моск. Мед. Академии им. И.М. Сеченова. М., 2006. с. 242-244.
Загрузки
Опубликован
Выпуск
Раздел
Лицензия
Это произведение доступно по лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.